Body Sensing Therapy biedt een andere ingang om klachten op te lossen. Als fysieke klachten niet oplossen door fysieke therapie (zoals osteopathie of fysiotherapie), dan heeft een klacht een andere ingang nodig om te kunnen herstellen. Met de Body Sensing therapy tunen we middels Trance & NLP Technieken diep in op de lading (de energie) van de klacht hoe die zich uit. Dan blijkt vaak dat de klacht bestaat uit diverse lagen, zoals emoties, herinneringen of vastgezette overtuigingen.


Je voelt per direct verschil door heel gericht in te tunen op de klacht en vanuit daar de energie te veranderen in wat je nodig hebt.

Door heel gericht op jouw klacht in te tunen en op dat te durven en kunnen doorvoelen, wordt de energie van de klacht getransformeerd. Ladingen op deze wijze worden losgelaten en je voelt per direct het verschil. Zoals je veel lichter en ruimer voelen en meer energie ervaren. Tijd bestaat niet en iets wat zich ooit heeft vastgezet in je lijf kan zich daarom in dit moment veranderen. Of dat nou in je jeugd is gebeurd, in een voorgaand leven of gisteren. Het allerbelangrijkste is dat er contact gemaakt kan worden met de lading van de klacht. Zijn we daar, dan kunnen we aan de slag.



Alles gebeurt vanuit een ontspannen setting en geheel op jouw tempo. Alles kan en mag gebeuren en is bespreekbaar. Je behoudt altijd de controle, het is een veilige manier van jezelf beter leren kennen en niks hoeft. Veel mensen ervaren via deze methode een diepe rust. Iets wat ze al langere tijd niet meer op die manier ervaren hebben. Mensen vertellen ook over dat ze beter kunnen slapen, en dat ze beter snappen met wat er aan de hand is, wat ook rust geeft.

Woman Relaxing at Home


Je krijgt altijd gerichte en persoons gebonden oefeningen mee voor thuis, waarmee je zelf een tool in handen hebt om je eigen herstel te bevorderen. Dit kunnen ontspanning oefeningen zijn of gerichte Body Sensing technieken. Na 1 behandeling voel je al verschil en afhankelijk van de soort klacht ervaar je gemiddeld na 3 behandelingen verspreid over 2 maanden een blijvend resultaat. Soms gaat het sneller, soms zijn er meer behandelingen nodig. Iedereen is verschillend. En het is mij juist belangrijk jou als individueel en uniek persoon te behandelen.


Ervaringen van cliënten

Henk Leenders

Nicole schakelt snel en komt daardoor, voor mijn gevoel, snel bij de kern van wat er speelt. Hierdoor kun je als je erin mee kunt gaan ook goed bij je eigen kern komen en van daaruit stappen maken. Ik had heel snel het idee en gevoel dat de (ontsporende) trein als snel weer de juiste kant op ging. Ben er echt sterker en beter uit gekomen. Kan haar zeker aanraden.

five star rating

Majolein kl. Gunnewiek

Bij Nicole de Body Sensing Therapy gedaan. Erg fijn en een verfrissende kijk op de situatie. Wat je gedachten voor invloed hebben op je gedrag. Positief denken is erg belangrijk en met de oefeningen lukt dit steeds beter. Erg fijn en gevoel van vertrouwen in mijzelf.

five star rating

Gerard

Ik heb nu twee Body Sensing Therapy behandelingen gehad bij Nicole vanwege mentale en lichamelijke klachten waar onderandere tinnitus. Door haar rustige manier van praten en behandelen raak ik in een gevoel van totale rust en laat de beelden die ik zie als een film voorbij komen. Ze heeft mij geleerd om te gaan met mijn klachten door deze aandacht te geven en ze heeft mijn zelf genezend vermogen weer op gang gebracht.

five star rating

Praktische informatie

Hoeveel behandelingen zijn nodig?

Dit is altijd afhankelijk van veel factoren, maar in feite heb je na 1 behandeling al zoveel tools in huis om zelf aan de slag te gaan om je klachten te verminderen, dat dat al genoeg kan zijn!

Vaak kiezen mensen er zelf voor om wat vaker te komen en dan plannen we gemiddeld genomen zo'n 3 behandelingen in over 2 maanden tijd voor een verdieping en verbetering van het effect. Veel mensen kiezen er vervolgens ook voor om eens in 3 of 6 maanden terug te komen voor een onderhoudsbehandeling. Maar dit is optioneel.


Hoe ziet een eerste behandeling eruit?

De intake en eerste behandeling duurt 75-90 minuten. Eventuele vervolgafspraken duren 75 minuten. De behandeling vindt over het algemeen plaats op de stoel, soms op de bank. Neem op de datum van je eerste afspraak 1 (grote) handdoek mee en een identiteitsbewijs.


Wat zijn de kosten voor de Body Sensing Therapy?

De kosten zijn €95 voor de eerste behandeling en €90 voor vervolgbehandeling.

De behandeling komt niet in aanmerking voor vergoeding door de zorgverzekeraars.


office working table

Openingstijden

Maandag: 9:00-17:00

Dinsdag: 8:30-12:00

Woensdag: gesloten

Donderdag: Op afspraak

Vrijdag: 8:00-17:00




E-mail + Telefoon:

E: Info@livencare.nl

T: 06-30296501

Adres:

Antoniusstraat 5

7137 MH Lievelde


Je kunt gratis parkeren aan de straat of op de oprit



contact line icon