Embryonal Integrated Therapy (EIT)


De Embyronal Integrated Therapy is een methode van osteopaat Frank De Bakker en is een combinatie van embryonale principes, osteopathie en de voetreflexologie.


Bij de Embryonal Integrated Therapy worden al je klachten; bijvoorbeeld: pijn, stijfheid, vermoeidheid, darmklachten in z’n geheel meegenomen en nagekeken middels een specifiek testschema. Niks wordt los van elkaar gezien, omdat je altijd een geheel bent als mens. Alles staat met elkaar in verband. Elke behandeling opnieuw wordt je hele lichaam nagekeken, behandeld en getest. De effecten merk je vaak direct op.

De behandeling bestaat uit gerichte massagetechnieken, waarbij je zult merken dat ik je (ook) behandel op andere plekken dan je lichamelijke klacht. Dat komt omdat de uiting van de pijn of beperking vaak niks zegt over waar je klacht ontstaat. Door de kijk naar jouw geheel als mens, wordt getracht op fysieke wijze een blijvende oplossing te bieden.

Al jouw klachten worden in het geheel meegenomen en nagekeken met een specifiek testschema. Alles staat met elkaar in verband en worden op die wijze ook behandeld.

Na de behandeling zul je direct resultaat merken. Je voelt je soepeler en lichter. Afhankelijk van de intensiteit van de klacht ben je na de behandeling ofwel heel vermoeid of ervaar je veel energie. Dit ligt aan de mate van afvalstoffen die vrij zijn gekomen. Het advies is dan ook veel water te drinken en naar je lichaam te luisteren. Afhankelijk van de klacht zijn er gemiddeld 3 behandelingen nodig voor een duurzaam resultaat. Veel mensen blijven daarna elke 6 weken of 3 maanden komen voor een onderhoudsbehandeling. Ze ervaren het als een APK voor het lichaam.


Ervaringen van cliënten

Bob Hulshof

"Het hele bijzondere aan de behandeling die Nicole uitvoert is dat je zelf meer van je eigen lichaam komt te weten. Iedere persoon en lichaam is anders maar met de (brede)kennis van Nicole ga je samen op onderzoek uit. Je gaat letterlijk en figuurlijk beter in je vel zitten met als belangrijke bijkomstigheid dat je weer vertrouwen krijgt in je eigen lichaam. Signalen die afgegeven werden bleken wel degelijk ergens aan te liggen en er kan iets aan gedaan worden. Door weer te vertrouwen op je eigen lichaam maakt geestelijk ook iets los waardoor je weer energie krijgt. Kortom, loop je met klachten rond en heb je al veel geprobeerd maar nog niet het gewenste resultaat waar je blij van wordt………maak eens een afspraak.” Bob Hulshof


five star rating

Angelique Navis

”De behandeling bij Nicole kan ik iedereen van harte aanbevelen. Ongelooflijk wat dat doet met je lichaam. Ik had verschillende klachten, pijnlijke rug, nek en schouders, veroorzaakt door stress. Grotendeels zijn de klachten verdwenen. Ik ga nu af en toe voor een onderhoudsbeurt (apk voor het lichaam). Angelique Navis - Koers


five star rating

José klein Gunnewiek

Nicole kijkt in de therapie naar de hele mens, de zg holistische mens. Alles staat met elkaar in verband en niets staat op zichzelf. Als je ergens een klacht heb, komt dat ergens vandaan. (De resultaten van het alleen behandelen van een bepaalde plek bijv met fysio, helpt wel maar vaak van korte duur is mijn ervaring). De oorzaak wil zij achterhalen. Dit kan fysiek zijn maar ook mentaal. Bijv stress. Ik heb Nicole en haar therapie als heel (des)kundig, integer, intensief, bijzonder en heel interessant ervaren met zeer goede resultaten. Haar kennis is groot, ze neemt haar werk heel serieus en ze beheerst haar therapie. Ze kan je na 1 consult al hel veel vertellen. Al met al ik ben een heel tevreden cliënt en kan haar echt aanbevelen.”

José klein Gunnewiek


five star rating

Praktische informatie

Hoeveel behandelingen zijn nodig?

Afhankelijk van de (duur van de) klacht heb ik gemiddeld 3-6 behandelingen nodig om een goed en blijvend resultaat te behalen. Je merkt vaak direct na de eerste behandeling effect. Veel mensen kiezen er daarna voor om eens in de 6 weken of 3 maanden terug te komen voor een onderhoudsbehandeling. Het is een volwaardige APK van je lichaam, waarbij je goed voor jezelf en je lichaam zorgt.


Hoe ziet een eerste behandeling eruit?

De intake en eerste behandeling duurt 75-90 minuten. Vervolgafspraken duren 75 of 60 minuten. Neem op de datum van je afspraak 3 (grote) handdoeken mee en een identiteitsbewijs. De behandeling komt soms in aanmerking voor (gedeeltelijke) vergoeding door de zorgverzekeraars, indien jouw polis de natuurgeneeskundige therapie vergoedt.


Wat zijn de kosten voor de Embryonal Integrated Therapy?

De Embryonal Integrated Therapy valt onder de natuurgeneeskunde en dus onder de alternatieve geneeswijzen. De kosten zijn €95 voor de eerste behandeling en €85 voor vervolgbehandeling.

Openingstijden

Maandag: 9:00-17:00

Dinsdag: 8:30-12:00

Woensdag: gesloten

Donderdag: Op afspraak

Vrijdag: 8:00-17:00

E-mail + Telefoon:

E: Info@livencare.nl

T: 06-30296501

Adres:

Antoniusstraat 5

7137 MH Lievelde


Je kunt gratis parkeren aan de straat of op de opritAerial Photography Of Boat In The Middle Of Body Of Water
office working table
contact line icon