Vrije Yoga

Black Instagram Logo
White Facebook Logo Social Media Icon

Elke dinsdag en vrijdag kun je deelnemen aan Vrije Yogalessen in het clubhuis in Lievelde gegeven door Sharon Papen of mij (Nicole Harbers). Het zijn heerlijke vrije lessen die elke week anders zijn. Verwacht tot rust te komen, meer energie te krijgen en soepeler te worden d.m.v. yoga stretch oefeningen, ademhaling en meditaties. De ene week zal het een heel rustige les zijn, waarbij er meer meditatieve oefeningen en (hypnose) meditaties gegeven worden. De andere week zal het actiever zijn en komen er meer kracht- en balansoefeningen in voor.


De les is geschikt voor de beginner- én de gevorderde yoga deelnemer, aangezien ieder zelf met eigen aandacht verdieping in de oefeningen brengt. Hier geven wij uiteraard de aanwijzingen voor. Je kunt je in de les heerlijk laten leiden. Mocht je interesse hebben, deelname kan per 6-lessenkaart of een maandelijks lidmaatschap. Bij uitzondering en in overleg is een losse les mogelijk.


Neem de stap om je goed te voelen!

Elke week gerichte aandacht voor jezelf

Praktische informatie

Data en tijden

Elke dinsdagochtend om 9:30u en vrijdagochtend om 10u in Clubhuis: De Vos in Lievelde. Een les duurt 60-75 minuten.

Indien er geen les is i.v.m. vakantie dan schuift bij een 6-lessenkaart de geldigheid van 8 weken automatisch een week op. Bij een abonnement heb je recht op 1x per week les m.u.v. de vakanties (8 weken verspreid over het jaar).

Het is mogelijk een les in te halen op een andere dag (indien er plek is)Leskosten & lidmaatschap

Je kunt deelnemen middels een 6-lessenkaart of een maandelijks lidmaatschap


6-Lessenkaart: €85,00 (8 weken geldig)

Lidmaatschap: €43,95 per maand (minimaal termijn van 6 maanden)


Locatie

Clubhuis: De Vos, Bergstraat 5, Lievelde


Er zijn voldoende gratis parkeergelegenheden direct naast het clubhuis. Indien er toch onverwacht geen plek is, kun je gratis parkeren aan de straatkant of bij de kerk (op 5 minuten lopen afstand)